Preoții ne încurajează să donăm sânge pentru suferinzi

91
Preoții ne încurajează să donăm sânge pentru suferinzi - donare2-1530263745.jpg

Articole de la același autor

Arhiepiscopia Tomisului și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (CRTS) Constanța au încheiat, în urmă cu aproximativ două luni, un protocol de colaborare, al cărui scop principal este creșterea numărului de donatori din județul nostru. 


Pe baza acestui parteneriat, Arhiepiscopia Tomisului va organiza, în perioada imediat următoare, acțiuni de donare de sânge în cadrul parohiilor. 


Astfel, sâmbătă, 30 iunie, preoții Capelei Tinerilor Constanța (cu hramurile "Buna Vestire" și "Sf. Cuv. Maria Egipteanca") fac apel la cei care doresc să-și ajute aproapele aflat pe patul suferinței să se prezinte la sediul CRTS, începând cu ora 9.00. 
Duminică, 1 iulie, de la ora 10.00, la parohia "Intrarea în Biserică a Maicii Domnului" din Constanța, credincioșii vor avea posibilitatea să-și ajute semenii donând sânge, iar în data de 8 iulie, pe prispa bisericii "Sf. Mina" din Constanța, va fi amenajat un loc unde o echipă medicală va recolta sânge, începând cu ora 9.00. 


Ultima recoltare va avea loc în data de 22 iulie, de la ora 8.30, la parohia "Sfântul Vasile cel Mare", unde credincioșii le pot oferi o șansă la viață celor aflați pe patul de spital, dăruind o parte din sângele lor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.856 secunde