Posturile din spitale, deblocate la cererea medicilor

235
2
Posturile din spitale, deblocate la cererea medicilor - posturiledinspitaledeblocate-1399806531.jpg

Articole de la același autor

Potrivit ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu, posturile din spitale pentru medici rezidenți vor fi deblocate, începând din luna iunie, în măsura în care unitățile medicale o cer și în limita bugetului. 
"Vă dau o veste bună. Luna viitoare vom organiza o sesiune extraordinară de rezidențiat unde vor fi 432 de posturi cu locuri alocate pentru medici rezidenți. Fiind organizată la Cluj este destinată și pentru zona Ardealului. De la 1 iunie, o să vedeți că o să înceapă să se deblocheze posturile în măsura în care spitalele o și cer. Se vor face acele angajări «unu la unu» în limita bugetului. Intră contractul-cadru în vigoare", a spus ministrul. 


Pe de altă parte, reprezentații conducerea Federației SANITAS a solicitat Ministerului Sănătății să facă în continuare toate demersurile necesare preîntâmpinării unei lipse acute de asistenți medicali. "Unitățile sanitare vor putea solicita organizarea de concurs pentru posturile disponibilizate după data de 1 ianuarie 2012, în condițiile încadrării în cheltuielile de personal aprobate prin bugetul unității, doar după contractarea serviciilor medicale cu casele județene de asigurări de sănătate, acțiune ce se va desfășura începând cu 1 iunie 2014", se arată într-un comunicat al federației.




Comentează știrea

ZjPNojzJOBjLvo
13 mai 2014
PgYJDipG

SDFebS txpuamfunxch, [url=http://yefgscclsvlm.com/]yefgscclsvlm[/url], [link=http://qftdjkawacyi.com/]qftdjkawacyi[/link], http://cvttjjrpnvvj.com/

pZRVOCHkFAZsfz
29 august 2014
ElTCqCUcOFWhJjAe

McAlxh tgeesuvyisnz, [url=http://zdzqatojrghd.com/]zdzqatojrghd[/url], [link=http://jvcqxizfyftv.com/]jvcqxizfyftv[/link], http://rdfxavesrmuk.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4402 secunde