Posturi medicale deblocate la Spitalul Județean Constanța

284
1
Posturi medicale deblocate la Spitalul Județean Constanța - posturimedicale-1410277446.jpg

Articole de la același autor

Aproape 1.200 de posturi au fost deblocate în unitățile sanitare subordonate Ministerului Sănătății, dintre care 1.023 în spitale sau unități fără paturi și 106 la serviciile de ambulanță, a declarat ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu. Acest lucru se va întâmpla și la Constanța, în cea mai mare unitate sanitară din județ - Spitalul Județean Constanța.

"Deficitul de cadre medicale a ajuns la maximum anul acesta, iar deblocarea posturilor medicale ne readuce în echilibru. Cele mai multe vor fi pe departamentul de Primiri Urgențe și chirurgie. De altfel, în sistemul sanitar se pot face, din 2012, angajări pe posturile vacante fără a se mai respecta regula angajării unei persoane în locul altor șapte care și-au depus demisia, cu condiția ca unitățile sanitare să își plătească datoriile către furnizorii de servicii medicale și să aibă buget prevăzut pentru cheltuielile de personal", a precizat managerul instituției, Dănuț Căpățână.

Potrivit datelor centralizate de Ministerul Sănătății, au fost făcute cereri de deblocare a 92 de posturi pentru medici și 519 pentru personal sanitar mediu. 

Comentează știrea

gratiela
15 septembrie 2014
locuri de munca

Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email …[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3797 secunde