Ponturi pentru fese în cea mai bună formă

932
Ponturi pentru fese în cea mai bună formă - 850c816bff99d955a9924f0105ad9827.jpg
Vara aceasta, echipamentul complet pentru plajă include, obligatoriu, o cremă bună de protecție solară, costumul de baie perfect și fese în cea mai bună formă. Dacă cu primele o rezolvi destul de ușor, tonifierea feselor presupune un oarecare efort, iar pentru rezultate cât mai vizibile, pregătirea ar trebui să înceapă înainte de sesiunea de plajă. Însă niciodată nu e prea târziu, așa că puneți-vă repede pe muncă!
Primul sfat al esteticienilor este să alegem o alimentație cât mai sănătoasă. Să renunțăm la grăsimile și dulciurile inutile, să ne hrănim numai cu proteine sănătoase, din carnea de pasăre, de pește, din legume, fructe și cereale integrale. Apoi, neapărat, trebuie să facem cât mai multe exerciții fizice care să pună în mișcare și să dezvolte mușchii fesieri, topind grăsimea. De multe ori însă soluțiile sunt mult mai la îndemâna noastră decât am crede. Nu este nevoie de un antrenor personal sau ore de muncă la sală pentru a obține cele mai frumoase fese. Totul este să avem ambiție și, în loc să stăm tolănite citind tot felul de sfaturi pe calculator, să trecem direct la fapte.

Vă propunem câteva exerciții pentru fese, de trei ori pe săptămână, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.
r Stați culcată pe spate, țineți genunchii îndoiți și mâinile pe podea. Încordați fesele și ridicați bazinul, apoi reveniți la poziția inițială. Indicat este să faceți două serii a câte opt repetări.
r Stați pe podea în genunchi, sprijinita pe antebrațe și țineți spatele perfect drept. Balansați piciorul drept în lateral (flexat) până la 90 de grade. Indicat este să faceți două serii a câte opt repetări.
r Efectuați zece sărituri care să aibă finalizare în poziție de genuflexiuni.
r Ridicați-vă pe vârful picioa-relor și sprijiniți-vă cu brațele de un scaun. Îndoiți ușor picioarele, depărtând totodată și genunchii ușor. Împingeți bazinul în față și încordați fesele. Relaxați-vă apoi și coborâți genunchii cu încă trei centimetri. Repetați exercițiul de opt-zece ori.
r Cu brațele ridicate în sus, îndoiți piciorul stâng, încercând să forțați puțin și să duceți cât mai mult genunchiul spre partea dreaptă, fără a vă răsturna în partea aceea. Întindeți-l apoi și mai mult, îndoiți-l din nou și odihniți-vă. Repetați figura de opt-zece ori pe fiecare parte.

Ponturi și sfaturi utile
În cazul în care vă plictisiți în timp ce așteptați autobuzul și stați în picioare, profitați de ocazie și încordați și relaxați fesele timp de 10-15 minute, dar aveți mare grijă să nu treziți simpatia admiratorilor din preajmă.
Profitați de timpul petrecut cu copilul în parc, puneți-vă rolele în picioare și luați-vă la întrecere. Veți fi curând surprinsă plăcut de rezultate. De asemenea, purtați din când în când tocuri. Deși sunt destul de incomode, tocurile alungesc ținuta și obligă, în același timp, mușchii fesieri și cei ai coapselor să stea încordați.
Evitați, pe cât posibil, statul pe scaun. Orele îndelungate petrecute în șezut aplatizează fundul. Faceți o plimbare sau, în timpul pauzei de masă, puneți-vă un pic în mișcare mușchii cu câteva exerciții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2919 secunde