Părul frumos și sănătos se hrănește din interior

163
Părul frumos și sănătos se hrănește din interior - par-1635340098.jpg

Articole de la același autor

Vreți să aveți un păr frumos și sănătos? Hrăniți-l din interior, dar și la exterior pentru a-l întări și a combate factorii care ar putea contribui la slăbirea firului de păr. Desigur, spun specialiștii, este normal ca părul să își piardă rezistența și vitalitatea în urma felului în care este tratat și a produselor sau dispozitivelor folosite pentru aranjarea sa. Ce faceți, însă, dacă aveți părul slăbit și tern? În aceste condiții, trebuie să faceți, neapărat, ceva. De exemplu, atunci când observați că părul dumneavoastră a devenit foarte fragil, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să schimbații produsele de îngrijire folosite.

Ca urmare, este indicat să căutați produse special concepute pentru refacerea foliculilor, astfel încât părul să își recapete rezistența de la rădăcină până la vârfuri. Printre cele mai recomandate produse pentru refacerea părului sunt cele pe bază de arginină, un compus ideal pentru întărirea firului de păr.

Apoi, slăbirea părului nu este cauzată numai de factori externi, ci există și factori interni, genetici sau hormonali care pot duce la pierderea vitalității părului. O modalitate de a combate efectele acestor factori interni este adoptarea unei diete sănătoase, bogate în nutrienți care să ofere vitalitate părului și să stimuleze creșterea acestuia. Așadar, aveți în vedere să aduceți organismului un aport suficient de fier și cupru, prin spanac, fructe de mare, paste din grâu, ovăz, ouă, busuioc, avocado, căpșuni, smochine și ciocolată fără zahăr. De asemenea, vitamina B poate fi obținută din ton, iaurt natural, cartofi, varză, piept de curcan etc. Ultimul pe listă este zincul, prezent în semințe de dovleac, germeni de grâu, pepene roșu și ciocolată neagră. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3849 secunde