O nouă oportunitate la Clinica "Microchirurgia Ochiului"

Operații cu laser, cu tehnică de ultimă generație, pentru bolile de ochi

1434
1
Operații cu laser, cu tehnică de ultimă generație, pentru bolile de ochi - fondoperatiiculasermicrochirurgi-1429190135.jpg

Articole de la același autor

Investigații oftalmologice complexe și intervenții chirurgicale de ultimă generație, realizate de medici cu o înaltă calificare, cu ajutorul celor mai moderne tehnologii - aceasta este oferta Institutului Tehnico-Științific "Microchirurgia Ochiului" Academician Feodorov din Rusia, pentru constănțeni.

Pentru a diagnostica și trata, eficient și calitativ, o afecțiune oftalmologică o etapă extrem de importantă este cea a investigațiilor. Tocmai de aceea, reprezentanții Clinicii "Microchirurgia Ochiului" Academician Feodorov pun un accent deosebit asupra acestui stadiu. Odată ajunși în cadrul clinicii, pacienții sunt examinați de specialiști oftalmologi de înaltă calificare, "cu ajutorul unei benzi transportoare, care permite medicilor diagnosticarea computerizată multilaterală a organului optic", au precizat reprezentanții instituției pentru cititorii "Cuget Liber". "În această etapă, medicii realizează o examinare complexă și stabilesc tratamentul sau tactica intervenției", au adăugat specialiștii.

În cadrul clinicii ruse sunt efectuate operații pentru cele mai diverse tipuri de afecțiuni: cataractă, glaucom, miopie, dezlipire de retină. "În momentul de față, oftalmologii Clinicii «Microchirurgia Ochiului» efectuează toate operațiile existente în lume, dar și unele unice, care au fost dezvoltate în această unitate, și anume înlocuirea în același timp a irisului și a cristalinului", au mai precizat reprezentanții instituției medicale.

Cele mai avansate tehnologii în domeniu

Un atu al Clinicii "Microchirurgia Ochiului" este tehnologia de ultimă generație folosită. La ora actuală, tehnologia cu laser femtosecond este recunoscută ca fiind cea mai avansată în ceea ce presupune intervenții chirurgicale pentru afecțiuni precum miopie de refracție, hipermetropie, astigmatism ori cataractă. "Institutul Tehnico-Științific «Microchirurgia Ochiului» este singura clinică oftalmologică care are două sisteme diferite de laser femtosecond de ultimă generație. Aceste gadget-uri au extins posibilitatea de tratament chirurgical, permițând selectarea parametrilor tehnici, în mod eficient, pentru fiecare pacient în parte. Acesta este un instrument perfect pentru a obține rezultate unice ale operației", au explicat reprezentanții instituției medicale.

Operații cu laser pentru cataractă!

Pacienții care suferă de cataractă sunt operați, în această clinică medicală, cu ajutorul laserului. Tehnica modernă, utilizarea laserului femtosecond, au dus la lărgirea sferei pacienților care pot fi supuși unei intervenții chirurgicale, ce au fost diagnosticați cu afecțiuni extrem de grave și considerați, până în prezent, cu șanse mici de recuperare.

"Această operație poate fi efectuată și la pacienți care suferă de glaucom, diabet, subluxația cristalinului, toate tipurile de distrofie corneană, pierderea de celule endoteliale, precum și o varietate de leziuni ale ochilor.

Noile sisteme laser femtosecond sunt printre cele mai avansate tehnologii, proiectate special pentru chirurgia cataractei, cu o înaltă precizie, ce permit ca etapele critice ale intervenției chirurgicale să fie planificate cu atenție, astfel încât factorul uman, al eficienței umane, să fie eliminat", au mai arătat reprezentanții clinicii menționate.

De menționat că o intervenție cu acest sistem cu laser costă între 2.800 și 4.400 de lei, iar tratamentul post-operator, pe toată durata șederii pacienților români (maximum șapte zile) este gratuit.

v v v

Complexul "Microchirurgia Ochiului" este situat în orașul rusesc Ceboksary, într-o zonă pitorească. Aici, pacienții beneficiază, pe lângă îngrijire medicală de înaltă calificare, de condiții de cazare moderne și confortabile.

De asemenea, pacienții constănțeni pot fi consultați, în Constanța, de specialiști renumiți din Rusia, de la centrul menționat.

Persoanele interesate pot obține mai multe informații la numerele de telefon 0241/613.253, 0724/679.028 sau 0740/295.193.

Comentează știrea

pataki
19 aprilie 2015
oferta de lucru

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6217 secunde