Olivia Steer, nouă POSTARE ȘOC pe Facebook: "RUJEOLA NU EXISTĂ!"

14940
7
Olivia Steer, nouă POSTARE ȘOC pe Facebook:

Articole recomandate

Un nou mesaj controversat pe Facebook postat de Olivia Steer. Germania a ajuns la decizia conform căreia "rujeola nu există", iar Olivia a explicat că rujeola nu a fost dovedită de niciun cercetător sau biolog.


"După aproape cinci ani de lupta grea provaccinistă,(…) rata vaccinării împotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de țară! E vorba de acea boală ce se credea că ar fi provocată de un virus, dar a cărui existență nu a putut fi dovedită de nici un cercetător/biolog/virusolog/imunolog, în ciuda premiului de 100.000 euro pus în joc, de un biolog neamț. Drept pentru care, în lipsa oricăror probe științifice, Curtea Supremă din Germania a decretat că "rujeola nu există", iar că vaccinarea s-a făcut din "motive sinistre" ", este mesajul Oliviei Steer.



Comentează știrea

nae
5 mai 2018
pojar

daca rujeola nu exista de ce au murit atatia copii si inca oameni maturi

Eu
5 mai 2018
Concluzia

Probabil ptr ca au fost tratati gresit! Daca nu exista date concrete despre boala înseamnă ca au fost tratati insuficient sau gresit, așa se explica si nr mare de decese !

Sunteti nebuni
5 mai 2018
O lume nebuna

-

Răspuns la: Concluzia
Adăugat de : Eu, 5 mai 2018
Probabil ptr ca au fost tratati gresit! Daca nu exista date concrete despre boala înseamnă ca au fost tratati insuficient sau gresit, așa se...
Draga Olivia
5 mai 2018
Nu te lua dupa nemti si dupa d.na Merkel

Nu te lua dupa ce spun nemtii, Acolo nu se moare de rujeola. D.na Merkel ne spunea ca nici terorism nu exista in Germania, ca sunt doar niste sirieni in depresie care deschid focul si omoara cu sadism nemti, deoarece nu merg la doctor.

X
6 mai 2018
Y

Cine e duduia asa? Ce pregatire medicala are ea?

X
6 mai 2018
Y

Cine e duduia asta? Ce pregatire medicala are ea?

Banu vorbeste in RO
6 mai 2018
Banu, Banu conteaza

Pai presa asta corupta care dezinformeaza si manipuleaza ne prezinta parerile unor persoane care nu au nici o pregatire in domeniul medical. Dar presa considera ca parerile acestor pitipoance cu bani, conteaza. Fals. Fals. Ele nici la bucatarie nu ar trebui sa-si dea cu parerea. Sunt habarniste. Dar au bani. Si presa cade pe spate. Publica tot ce le iese la aceste tampe pe gura.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Martie 2018
Stire din Sănătate : Rujeola face noi victime!
Duminică, 17 Decembrie 2017
Stire din Social : RUJEOLA FACE TOT MAI MULTE VICTIME!
Pagina a fost generata in 0.3295 secunde