O șansă la viață pentru Andrei

237
O șansă la viață  pentru Andrei - spectacolumanitar-1381336178.jpg

Articole de la același autor

Andrei Eduard Tornea este un băiețel de numai un anișor care suferă de o boală foarte gravă, paralizie bilaterală de diafragmă, din cauza căreia nu poate respira decât cu ajutorul aparatelor. Viața lui se poate schimba însă, dacă pe 15 noiembrie, începând cu ora 19,00, cât mai multe persoane vor participa la spectacolul umanitar susținut pentru sprijinul lui, la Casa de Cultură din Constanța. 

La spectacol vor participa artiști precum Ionuț Galani, Carmen Șerban, formația Makidonia, Lucian Colareza și mulți alții, iar prețul unui bilet este de 25 de lei ce poate fi achiziționat după data de 15 octombrie de la Casa de Cultură Constanța.

Pentru sprijinirea lui Andrei, mai puteți dona bani într-unul din cele două conturi deschise special - pentru EUR -RO59BTRLEURCRT0200448001 - Banca Transilvania, titular Gheorghe Camelia (mama lui Andrei) și pentru LEI - RO12BTRL RONCRT0200448001, titular Gheorghe Camelia (mama lui Andrei). De asemenea, puteți accesa pagina "O șansă la viață pentru Andrei", de pe Facebook, dedicată donațiilor și vânzării de obiecte cu scopul strângerii de fonduri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4237 secunde