O endoscopie digestivă realizată la timp vă poate salva viața!

531
O endoscopie digestivă realizată la timp vă poate salva viața! - oendoscopiedigestivamedstar-1420644367.jpg

Articole de la același autor

Echipa de medici de la Spitalul MEDSTAR 2000 și medicii de familie oferă constănțenilor soluția pentru un diagnostic corect pentru afecțiunile grave digestive. 


Fie că este vorba despre cancerul esofagian (despre care studiile au demonstrat că are o mortalitate de patru ori mai mare față de cancerele rectale!), de cel gastric (care reprezintă a doua cauză de deces cauzată de cancer din lume), de neoplaziile intestinului subțire ori de cele de la nivelul colorectal, rectal, anal, investigațiile realizate din timp și corect vă pot salva viața! La fel, prin realizarea de analize și investigații pot fi depistate și se poate interveni încă din fazele incipiente în cazul tumorilor hepa-tice, veziculei biliare sau căilor biliare. 


De exemplu, endoscopia digestivă este cea mai bună metodă de a examina esofagul, stomacul și duodenul, iar cu ajutorul ei pot fi depistate leziuni ale organelor, în unele cazuri cu mult înainte ca pacientul să resimtă simptome sau să fie conștient de faptul că este bolnav. Oare de câte ori nu ați auzit de o cunoștință sau o rudă care, deși nu părea a fi bolnavă, a fost diagnosticată cu cancer în ultima fază? 


Astfel de situații pot fi prevenite cu ajutorul investigațiilor de specialitate! La Spitalul MEDSTAR 2000, constănțenii pot beneficia de investigații ale tubului digestiv (endoscopie digestivă superioară și colonoscopie); aceștia se pot prezenta cu un bilet de trimitere de la medicul de familie (pe care, atenție, medicul trebuie să menționeze că trimiterea este pentru specialitatea chirurgie și gastroenterologie) sau de scrisoare de recomandare de la un alt medic specialist. Pentru consultații și analize pentru afecțiunile tubului digestiv, pe biletul de trimitere de la medicul de familie trebuie menționată secția de medicină internă. 


Pentru a afla mai multe informații sau pentru programări, pacienții pot apela la numerele de telefon 0241.638.251, pentru sediul de pe str. Ion Lahovari nr. 41 (pentru endoscopii și colonoscopii) sau 0341/174.600 ori 0725/532.551, pentru punctul de lucru B-dul Mamaia număr 270 (pentru consultații și analize medicale, inclusiv markeri tumorali).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Ianuarie 2015
Stire din Sănătate : Incredibil! Ce cauzează de fapt CANCERUL
Pagina a fost generata in 0.3247 secunde