Noutăți medicale la Spitalul Județean Constanța

327
Noutăți medicale la Spitalul Județean Constanța - noutatimedicale-1403109403.jpg

Articole recomandate

Spitalul Județean Constanța va fi, timp de două zile, gazda unor evenimente medicale dedicate experimentării unor noi tehnici ecografice și chirurgicale, utilizate în diagnosticarea și tratamentul herniilor ombilicale sau al tumorilor gastrice. În acest sens, specialiști din țară și din străinătate vor fi invitați să le prezinte medicilor constănțeni, cele mai noi tehnici medicale.

"Pe 26 și 27 iunie, Spitalul Județean Constanța va reuni, în cadrul Școlii de vară în ecografie, specialiști din țară și din străinătate care vor face schimb de experiență în ceea ce privește noutățile medicale.

Evenimentul este organizat de profesorul Tofoleanu, care va susține și cursuri de specialitate pentru tânăra generație de medici. În acest fel, ei vor putea utiliza cele mai noi metode de diagnosticare și tratament pentru pacienții constănțeni.

Spitalul este strâns legat de Universitatea «Ovidius», astfel că, toate evenimentele desfășurate la spital vor avea și participare universitară", a explicat managerul spitalului, Dănuț Căpățână. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4479 secunde