Noi dezbateri despre legea salarizării din Sănătate

197
Noi dezbateri despre legea salarizării din Sănătate - sanitas-1489758217.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 16 martie 2017, a avut loc ședința Consiliului Național al Federației Sanitas din România. Au fost dezbătute cele mai acute probleme din sistemul sanitar și de asistență socială la acest moment.


Membrii Consiliului Național au împuternicit Biroul Operativ să solicite în continuare, pe toate căile, repararea nedreptăților ce au rezultat ca urmare a omiterii unor categorii de salariați din sistemul de asistență socială și cel de sănătate din Legea 250/2016, cu avertizarea expresă asupra faptului că aceștia nu mai sunt dispuși să aștepte până la eventuala punere în aplicare a unei noi legi de salarizare.


"Referitor la legea salarizării unitare aflată în discuții la Ministerul Muncii, membrii Consiliului Național și-au exprimat speranța că aceasta va fi atât de bună cât se promite, dar în același timp au atras atenția asupra unor posibile capcane în care am putea să cădem și asupra faptului că nu este bine să facem analiză sau să ne exprimăm public până când nu vom avea proiectul integral al acestei legi", au declarat reprezentanții Sanitas.


A fost de asemenea împuternicit Biroul Operativ să înceapă negocierile la Ministerul Sănătății pentru noul Contract Colectiv de Muncă la nivel de Sector de Activitate "Sănătate.Activități veterinare". Prima întâlnire va avea loc în data 6 aprilie a.c.
De asemenea, cu această ocazie, Federația SANITAS a anunțat constituirea în săptămâna 20-26 martie, în cadrul unor întâlniri specifice, a Comisiei pentru medici și a Comisiei pentru asistența socială, ambele urmând să facă parte din Departamentul profesional al Federației SANITAS.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6412 secunde