Negocierile au eșuat. GREVĂ GENERALĂ în sănătate!

209
Negocierile au eșuat. GREVĂ GENERALĂ în sănătate! - sanitas-1508848325.jpg

Articole recomandate

Negocieri eșuate între minister și sindicaliștii din sănătate. 


O nouă rundă de negocieri între sindicaliștii din Sănătate și reprezentanții Ministerului Sănătății și Ministerului Muncii a avut loc azi. Sindicaliștii sunt în continuare nemulțumiți de rezultatele întâlnirilor de până acum și amenință cu greva generală.

Președintele SANITAS a anunțat la REALITATEA TV că negocierile au eșuat și că se pregătesc de greva generală. "Ne îndreptăm pașii spre greva generală în sănătate, acest lucru se va întâmpla", a declarat Leonard Bărăscu la Realitatea TV.

"Prin legea salarizării, creștea un salariu de trei ori la unii, de două ori la alții și așa mai departe. Problema noastră era că prin aplicarea regulamentului de sporuri, oamenii pierdeau, indiferent cum se aplica legea. (...) Ei invocă secretare și alți oameni care au foarte mulți bani la sporuri și nu le merită. Și noi vom face o analiză. Ministrul (Sănătății, n.r.) va trimite în țară un control în care să vadă cum stau lucrurile și acest control va scoate în evidență locurile în care banii sunt prost împărțiți. Corpul de control al ministrului vine cu date, iar noi, cu banii pe masă, încercăm să facem repartiția. Ori dăm la toți 10 la sută sau 30, ori reglăm în locurile unde au pierdut. Că dacă tu, medic, iei de trei ori salariu, iei și garda și ajungi la 300 de milioane, nu poți să iei tu atât și ceilalți deloc", a declarat Leonard Bărăscu, citează realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9577 secunde