Nașterea într-un spital privat, plătită în rate

495
Nașterea într-un spital privat, plătită în rate - isisclinicamedicalamaternitatefo-1330615650.jpg
În prag de aniversare a celor trei ani de funcționare, Isis Medical Center din Constanța și-a propus să depășească așteptările celor care aleg serviciile sale.
Începând de la 1 februarie, maternitatea oferă viitoarelor mămici posibilitatea de achitare eșalonată a pachetului de naștere, în valoare de 1.000 de euro. Astfel, noul sistem presu-pune achitarea sumei de 500 de euro la externare, iar diferența va fi plătită în cinci rate a câte 100 de euro. Aceasta este modalitatea prin care reprezentanții spitalului doresc să modifice percepția publicului, cum că nașterea în sistemul privat este accesibilă doar celor cu bani.
Pachetul de naștere include toate facilitățile de care femeile însărcinate au nevoie pentru a-și aduce bebelușii pe lume, în condiții de siguranță și confort: posibilitatea de a naște natural, în apă sau cezariană, în baza unui plan de naștere stabilit de comun acord cu medicul curant, recoltarea de celule stem, anestezie, posibilitatea asistenței la naștere de proaspătul tătic, spitalizare pentru mamă și bebeluș, toate consumabilele necesare, rooming-in în rezerve proprii cu baie, TV, internet wireless, prima consultație a bebe-lușului în primele șapte zile de la externare.
Trebuie menționat că Isis Medical Center a fost desemnat de UNICEF "Spital Prieten al Copilului".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Sănătate : Cursurile Lamaze - moft sau necesitate?
Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Monden : A născut Carla Bruni-Sarkozy!
Pagina a fost generata in 0.627 secunde