Nașterea într-un spital privat, accesibilă oricui

998
2
Nașterea într-un spital privat, accesibilă oricui - nasterehome-1330594336.jpg
În prag de aniversare a celor trei ani de funcționare, Isis Medical Center și-a propus să depășească așteptările celor care aleg serviciile sale.

Astfel, începând cu 1 februarie, Maternitatea Isis oferă viitoarelor mame posibilitatea de a achita eșalonat pachetul de naștere în valoare de 1.000 de euro. Noul sistem presupune achitarea sumei de 500 euro la externare, diferența urmând a fi plătită în cinci rate egale a câte 100 euro lunar. În acest mod, spitalul Isis dorește să modifice percepția publicului referitoare la faptul că nașterea în sistemul privat ar fi accesibilă doar persoanelor cu venituri ridicate.

Comentează știrea

Aura
1 martie 2012
nasterea intr-un sistem privat

Felicitari Isis.Vorbesc in calitate de pacienta. Asa spital cred ca isi doreste oricine in tara.Recomandati cu incredere acest prim spital privat din Constanta.Medicii,colectivul medical,tot personalul exceptional.Tineti-o tot asa.

dana
22 februarie 2013
nasterea isis

la isis asistentele vin cu sticla de lapte preparat in loc sa incurajeze mamele sa alapteze la san.Suma de 1000E e foarte mare pentru o nastere chiar daca e in rate,dupa ce se naste bebicul e nevoie de si mai mare cheltuiala,asa ca mai bine se naste la stat .MANGALIA sau MEDGIDIA sunt variantele!

Răspuns la: nasterea intr-un sistem privat
Adăugat de : Aura, 1 martie 2012
Felicitari Isis.Vorbesc in calitate de pacienta. Asa spital cred ca isi doreste oricine in tara.Recomandati cu incredere acest prim spital privat din...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0244 secunde