"Mortalitatea infantilă a atins cote alarmante, în Constanța"

43

Articole de la același autor

În cadrul competiției "Maratonul Nisipului" desfășurată duminică, 27 martie în stațiunea Mamaia, comunitatea Sanasport a decis să se alăture proiectului "Dăruiește primul Zâmbet", inițiat de Asociația "Dăruiește Aripi". Fondurile strânse se vor îndrepta spre reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți și a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța. 


"La această ediție participanții au alergat pentru o cauză nobilă și anume, scăderea ratei mortalității infantile neonatale care a atins cote alarmante în Constanța, de trei ori mai mare decât media euro-peană. Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate pentru reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți Constanța, prin proiectul social Dăruiește primul zâmbet, inițiat de Asociația Dăruiește Aripi", a declarat Alina Vasea, președintele Asociației Dăruiește Aripi.


Participanții au alergat la cursa "Family run" care presupune o echipă formată din cel puțin un minor sub 15 ani și unul dintre părinții acestuia.


Citeşte articolul integral pe sănătate.cugetliber.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8119 secunde