Ministrul Sănătății: Se ia în calcul reintroducerea vaccinării în școli

170
1
Ministrul Sănătății: Se ia în calcul reintroducerea vaccinării în școli - vaccin1-1495122872.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat, joi, că se ia în calcul reintroducerea vaccinării în școli, însă acest lucru este "destul de sensibil", având în vedere că toată gestionarea stării de sănătate a copilului o face medicul de familie.


"Și eu când eram copil am fost vaccinat la școală. Se ia în calcul și acest lucru, însă subiectul este destul de sensibil, pentru că toată gestionarea stării de sănătate a copilului o face medicul de familie", a declarat ministrul Sănătății întrebat dacă se ia în calcul readucerea vaccinării în școli.

Florian Bodog a spus că va fi derulată o campanie "foarte intensă" de conștientizare privind importanța vaccinării, potrivit Digi24.ro.

"Am transmis deja Consiliului Național al Audiovizualului un mesaj care probabil va fi transmis fiecărei televiziuni și am să vă rog să îl preluați. În același timp, pregătim și o campanie foarte intensă pentru absolut toate programele de vaccinare pe care urmează să le demarăm", a spus ministrul Sănătății.

Ministerul Sănătății a pus în dezbatere publică, în 10 aprilie, proiectul legii vaccinării, act normativ care stabilește cadrul legal de vaccinare, dar și de achizitionare a vaccinurilor.



Comentează știrea

Alex
19 mai 2017
Cu ce?

O.K. ... se va reintroduce schema de vaccinare, în școli dar, cu ce vaccinuri? Cu unele netestate, aduse de prin Pakistan sau Afghanistan? Hmmm... Ministrul ăsta a cam uitat că este penurie de vaccinuri în România? Din punctul meu de vedere, Ministerul Sănătății ar trebui sa investească și să finanțeze MASIV, Institutul Național "Cantacuzino". Pe vremea când ministrul, sus-numit, era vaccinat în școală, vaccinurile proveneau de la "Cantacuzino".

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2369 secunde