Ministerul Sănătății a semnat un nou acord cu Organizația Mondială a Sănătății

119
Ministerul Sănătății a semnat un nou acord cu Organizația Mondială a Sănătății - florianbodogoradeabihoreanularhi-1505130393.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătății, Florian Bodog și Zsuzsanna JAKAB, directorul regional al Biroului Regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății au semnat Acordul Bianual dintre Ministerul Sănătății din România și Organizația Mondială a Sănătății 2018-2019.


Ministrul Sănătății se află în aceste zile la Budapesta, acolo unde conduce delegația României la cea de-a 67-a sesiune a Organizației Mondiale a Sănătății. "Am avut o întâlnire foarte bună cu directorul Biroului pentru Europa al OMS, dna. Zsuzsanna JAKAB. În primul rând, am discutat despre campania de vaccinare anti rubeolă-rujeolă-oreion pe care Ministerul Sănătății o desfășoară în această perioadă, precum și despre aprovizionarea cu vaccinuri și acoperirea vaccinală. De asemenea, am discutat mai multe posibilități de stopare a exporturilor paralele de medicamente, dar și despre maparea serviciilor de sănătate publică", a declarat Bodog.


În timpul întrevederii, directorul OMS pentru Europa l-a asigurat pe oficialul român de întregul suport și colaborare.
La Budapesta, ministrul Sănătății va continua și Campania de promovare a candidaturii țării noastre pentru relocarea Agenției Europene a Medicamentului la București, în urma Brexit-ului. În acest sens, delegația României va avea întâlniri cu oficiali din Slovenia și Estonia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0034 secunde