Micii la grătar, nocivi pentru sănătate

1181
Micii la grătar, nocivi pentru sănătate - mici-1333379766.jpg

Articole de la același autor

Deși sunt delicioși și sunt foarte consumați în rândul românilor, micii sunt dăunători sănătății organismului. Preparatul este obținut din carne tocată, supă de oase, grăsime, condimente și afânători, iar uneori producătorii adaugă coloranți și conservanți. Micii se digeră greu din cauza cantităților ridicate de grăsime animală, de peste 20 de procente.
Potrivit dr. Gheorge Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare din București, grăsimea cu nivel mare de acizi grași saturați pot cauza boli cardiovasculare. În plus, din cauza numărului mare de calorii pe care îl au în compoziție, micii duc și la apariția obezității. Medicul precizează că persoanele care consumă frecvent aceste preparate prezintă un risc mai crescut de îmbolnăvire cu cancer de vezică, de colon sau pancreas.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 03 Aprilie 2012
Stire din Sănătate : Cum putem trata picioarele umflate
Pagina a fost generata in 4.075 secunde