Metode radiologice de diagnosticare a cancerului - primul pas către un tratament eficient

184
Metode radiologice de diagnosticare a cancerului - primul pas către un tratament eficient - metoderadiologice-1444570205.jpg

Articole de la același autor

Spitalul privat Isis oferă servicii de diagnostic și tratament pacienților săi folosind cele mai noi echipamente, iar specialiștii în radiologie lucrează împreună cu tehnicieni și personal experimentat. Astfel este facilitată diagnosticarea timpurie a celor mai comune tipuri de cancer observate în societatea noastră, cum ar fi cancerul de col uterin, la plămâni, la colon, la sân sau la stomac.


"PET-CT este unul dintre cele mai eficiente tehnici de furnizare a imaginilor disponibile în zilele noastre. Pe scurt, PET-CT este o tehnică de furnizare a imaginilor care ilustrează funcțiile organelor și țesuturilor în corpul omenesc la nivel metabolic și care combină punctele forte ale PET (tomografie prin emitere de pozitroni) și ale CT (tomografie computerizată), care furnizează informații anatomice detaliate.


PET-CT este folosit în mod special în domeniul oncologiei pentru identificarea tumorilor, pentru a determina cât de mult s-a răspândit tumoarea, pentru a evalua modul în care pacienții răspund la tratament și pentru a determina dacă masa existentă este benignă sau malignă în unele cazuri.


Departamentul de Oncologie din cadrul Spitalului Privat Isis se adresează tratării tuturor tipurilor de boli oncologice aflate în stadiu incipient sau avansat, care necesită spitalizare de zi, în regim continuu sau terapie la domiciliu, supravegheată activ prin nucleul de oncologie din ambulatoriu. Pacienții care apelează la serviciile oferite în spitalul nostru sunt consultați, tratați și monitorizați de o echipă medicală cu bogată experiență în domeniu", transmit reprezentanții spitalului Isis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Septembrie 2015
Stire din Sănătate : Răgușeala, semn  de cancer laringian
Pagina a fost generata in 0.3821 secunde