MEDICUL CU CARE SE MÂNDREȘTE CONSTANȚA!

58507
8

Articole de la același autor

Dr. Any Docu Axelerad a primit o plachetă de recunoaștere pe zona cercetării efectuate pe boala Parkinson din partea centrului internațional Inc. Research pentru merite în efectuarea studiilor clinice. Este singurul medic din țară premiat.






Comentează știrea

Viorica
6 iulie 2017
Felicitari

Parkinsonul e o boala tare înșelătoare...felicitări doamnei doctor pentru performanta! Avem doctori minunați care uneori nu sunt apreciați la justa lor valoare!

ika
6 iulie 2017
Dr Docu

Felicitări Dna Dr, succes in continuare!

er
6 iulie 2017
niciunul

este o stire promovata online despre nimic. o firma de studii clinice acorda unui dr. contractant o placheta ca a respectat intocmai procedurile de testare pentru un medicament. uite, promovati asta: mirabela serbanescu scrie la ziar, dar n-ar trebui sa bea cafeaua d-nei dr in locul documentarii.

X
6 iulie 2017
Y

Dar, nu inteleg....s-a descoperit ceva concret???

Ionela
7 iulie 2017
S-a schimbat ceva?

Nu știu ce a descoperit d-na doctor , dar eu când mergeam cu tatăl meu ii dădea același tratament ; mirapexin și stalevo in concentrații din ce in ce mai mari , iar când i-am spus ca are halucinații a zis ca da in dementa,. Când am schimbat Dr și tratamentul au dispărut și halucinațiile. Costul consultației creștea mereu , dar rezultate nu prea am avut...

Capricorn
7 iulie 2017
Plachete?

Plachetele sunt mai mult pentru decor, atata timp cat nu vin de la institutii sau organizatii de renume! Si eu am fost impresionata de cele expuse la cabinet, la prima vizita, dar modul cum am fost tratata ca pacient m-a dezamagit profund ! Important era plata consultatiei, nu pacientul si suferinta lui!

Curiosu
11 iulie 2017
Axelerad

Este nume evreiesc (askenazi)?

Mitica
13 iulie 2017
Intrebare

Sotul dnei este si el medic cumva?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6186 secunde