Medicii SMURD din Constanța, pregătiți în străinătate pe banii din donații

146
Medicii SMURD din Constanța, pregătiți în străinătate pe banii din donații - mediciismurd-1411909509.jpg

Articole de la același autor

100 de medici care fac parte din echipajele de medicină de urgență din țară au participat, week-end-ul trecut, la cel mai important Congres de medicină de urgență din Europa. Printre ei, se numără și medici rezidenți și specialiști care lucrează în serviciul SMURD Constanța și în spitalele din județ.

"Vorbim de medici rezidenți primari și specialiști care lucrează în medicina de urgență, în special în UPU-SMURD. De asemenea, am trimis asistenți medicali, paramedici și studenți. Este o echipă mare, dar și Congresul european de medicină de urgență, organizat de Societatea Europeană de Medicină de Urgență, este foarte important. La eveniment, participă peste o mie de medici din Europa și America, iar medicii români sunt prezenți cu numeroase lucrări", a precizat dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și fondator al Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD).

Raed Arafat a subliniat că acest congres este al doilea la care participarea personalului din sistemul de urgență românesc a fost asigurată din sumele adunate prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către Fundația pentru SMURD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3043 secunde