Medicii anunță grevă generală / Ce spune Bănicioiu

105
1
Medicii anunță grevă generală / Ce spune Bănicioiu - greva-1439659700.jpg

Articole recomandate

Ministrul Nicolae Bănicioiu anunță că, săptămâna viitoare, se va întâlni cu reprezentanții sindicatelor din sănătate și ai medicilor, dar și cu premierul Victor Ponta și ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, pentru a găsi soluții de majorare a veniturilor medicilor.

"Mă voi întâlni săptămâna viitoare cu reprezentanții sindicatelor din sănătate și ai medicilor, dar și cu premierul Victor Ponta și ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, și sunt convins că vom găsi soluții pentru majorarea veniturilor medicilor! Este o misiune în care vom reuși și cred că am arătat în acești ani că îmi respect angajamentele!", a scris sâmbătă pe Facebook ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

El își exprimă convingerea că "împreună — toate puterile statului" vor găsi o soluție pentru medici.

Comentează știrea

Roxana
16 august 2015
Oferta de lucru!

Extra-venituri, acum cu cel mai revolutionar sistem! Vrei sa-ti completezi repede venitul tau lunar? Nu mai stii cum sa-ti achiti mai usor ratele la banci? Acum este momentul cel mai potrivit sa incepi colaborarea cu o echipa care te poate ajuta! Avem un sistem exceptional si numai bun sa te ajute sa castigi rapid si simplu banii de care ai nevoie! Solicita acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2808 secunde