Medici voluntari la "Școala altfel"

533
Medici voluntari la

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, Asociația Studenților și Medicilor Voluntari a fost alături de tineri în săptămâna "Școala altfel". Cu această ocazie, a organizat activități de educație me-dicală în diferite școli din orașul Constanța, plecând de la clasele pregătitoare, până la clasele de liceu. Pe parcursul săptămânii, au fost implicate șase școli, totalizând aproximativ 700 de elevi. 


"Obiectivele acțiunilor desfășurate au constat în promovarea importanței cunoașterii noțiunilor de prim ajutor, importanța educație medicale în rândul tinerilor și importanța implicării tinerilor în promovarea educației medicale. În cadrul activităților, s-au realizat sesiuni de comunicare, prezentări și simulări. 


Ca și rezultat al activităților ASMV în «Școala altfel», ne-am depășit obiectivele propuse: peste trei școli implicate, peste 300 de elevi care au participat la acțiunile noastre, implicarea activă a peste 300 de elevi în activități. 


Elevii care au participat la aceste acțiuni ne-au sugerat să continuăm promovarea importanței cunoașterii primului ajutor și educației medicale și și-au manifestat dorința de a ne sprijini oricând vom realiza o activitate de genul acesta în cadrul școlii lor", a explicat dr. Dan Pletea, medic specialist medicină de urgență. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Armata - o școală altfel
Pagina a fost generata in 0.4911 secunde