Medici de familie din toată țara, reuniți la Mamaia

346

Cea de-a treia ediție a Conferinței Regionale de Medicina Familiei a fost deschisă, ieri, în stațiunea Mamaia. Evenimentul organizat de Asociația Medicilor de Familie "Tomis" Constanța, în parteneriat cu Facultatea de Medicină Generală a Universității "Ovidius" și Colegiul Medicilor Constanța, se desfășoară, până mâine, la centrul de conferințe din Hotelul Flora din Mamaia.


"Ediția din acest an reunește personalități ale lumii medicale constănțene, dar și din alte centre universitare din țară. Cadrele medicale vor expune lucrări din toate specialitățile medicinii de familie", a declarat dr. Laura Maria Condur, președintele Asociației Medicilor de Familie "Tomis" Constanța.

Printre participanții care au luat cuvântul la deschiderea conferinței s-a aflat și dr. Emilian Imbri, consilier al Ministerului Sănătății.
"Medicii de familie au câștigat un loc în familiile pacienților. Medicul a devenit membru al familiei. Nu veți mai fi năpăstuiți. Indiferent de specialitate, toți trebuie să fim la același nivel", a ținut să precizeze reprezentantul ministerului. Potrivit dr. Imbri, la ora actuală se lucrează la noile reglementări în ceea ce privește contractul cadru între Casa Națională de Asigurări de Sănătate și medici.


Conform programului conferinței regionale de la malul mării, astăzi sunt programate seminarii începând cu ora 9.00 până seara, la ora 19.00. Discuțiile de mâine vor începe la ora 8.40, iar conferința se va încheia oficial la ora 14.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4662 secunde