Măștile cu iaurt elimină petele cauzate de soare

130
Expunerea constantă la razele UV și schimbările hormonale pot cauza apariția unor imperfecțiuni la nivelul feței, însă măștile faciale pot elimina petele. Vestea bună este că puteți încerca diverse soluții naturale și ieftine care elimină petele inestetice, fără a vă expune la substanțe periculoase. Ingredientele necesare pentru a le prepara sunt foarte accesibile. O astfel de mască facială se prepară din aspirină și iaurt, aceasta ajutându-vă în tentativele de a elimina petele cauzate de expunerea la soare, astfel încât să aveți o față mai frumoasă.

Aspirina este un medicament care conține anumite substanțe solubile în grăsimi numite hidroxiacizi, care se găsesc în numeroase creme exfoliante. Hidroxiacizii reduc aspectul petelor, susțin vindecarea și, nu în ultimul rând, elimină agenții contaminanți care pot acoperi pielea.

Totodată, datorită acidului salicilic din componența sa, aspirina este un produs antiinflamator și antiîmbătrânire. Odată absorbită de piele, ea combate acneea și semnele îmbătrânirii premature. Ca să amplificați efectele aspirinei, o puteți combina cu iaurt, un ingredient natural utilizat timp de zeci de ani în scop cosmetic. Acidul lactic, antioxidanții și probioticele pe care le conține reglează pH-ul pielii și ajută la îndepărtarea celulelor moarte. În plus, iaurtul poate curăța pielea și, dacă este aplicat în mod regulat, va face petele și cicatricile să fie mai puțin vizibile. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1612 secunde