Măști de față pentru zilele toride

494
Măști de față pentru zilele toride - 6db2fc0f9848c8830f2c5ad73e78ea75.jpg
În timpul verii, razele ultraviolete și temperaturile ridicate afectează pigmenții pielii. Pentru a o proteja, specialiștii vă recomandă ca în zilele toride, să aplicați pe față măști din fructe sau legume, bogate în minerale și vitamine.
r Masca pe bază de castravete are un efect tonic și este indicată pentru toate tipurile de ten. Preparare: un castravete și două linguri de iaurt proaspăt; radeți castravetele și amestecați-l cu iaurtul. Pasta obținută aplicați-o pe față și gât și lăsați să acționeze 10 - 15 minute. Clătiți apoi cu apă călduță.
r Masca din morcovi este recomandată persoanelor cu ten mixt, are rol de detoxifiere și hidratare. Preparare: un morcov, o lingură de brânză de vaci. Morcovul va fi ras mărunt și amestecat cu brânza de vaci, iar compoziția rezultată aplicați-o pe față și lăsați să acționeze 15 minute. Pentru îndepărtare, clătiți bine cu apă călduță. Pentru că această pastă poate lăsa urme portocalii, este recomandat ca, după ce este îndepărtată masca, să curățați tenul cu un tampon îmbibat cu zeamă de lămâie.
r Masca din piersici este ideală pentru persoanele cu tenul gras. Pregătiți o piersică coaptă și un gălbenuș de ou și amestecați-le până obțineți o pastă omogenă. Aplicați masca pe față și lăsați să acționeze 20 de minute, după care îndepărtați cu apă călduță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2826 secunde