€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Măști cosmetice pentru hidratarea tenului

Ştire online publicată Marţi, 17 Iulie 2007. Autor: Carmen MOCANU
Suplețea pielii feței se poate menține printr-o alimentație corectă și tratamente cosmetice. Vântul asociat cu temperaturile extreme, produc o deshidratare puternică, iar efectele acestor factori externi vor fi vizibile într-un termen foarte scurt: piele aspră la atingere, descuamări, iritații. Pe lângă o serie de creme cosmetice hidratante, puteți încerca și măștile cosmetice preparate din ingrediente naturale, special create pentru un ten deshidratat. Mierea de albine, sucul din fructe și legume proaspete, laptele proaspăt sunt câteva dintre ingredientele de bază din măștile recomandate de specialiști. Mai trebuie să știți că înainte de aplicarea unei măști cosmetice tenul trebuie să fie perfect curat. Masca pe bază de miere de albine și suc de portocale. Într-o lingură de miere de albine se încorporează trei lingurițe de suc de portocale. Se amestecă bine până se obține o pastă omogenă și se aplică pe față și gât. Masca se îndepărtează după aproximativ 15 minute cu ajutorul unui burete înmuiat în apă călduță. Masca pe bază de lapte gras și miere de albine. Laptele gras trebuie lăsat la rece câteva ore pentru a se ridica grăsimea. Cu ajutorul unei linguri se alege toată grăsimea și se amestecă bine cu o linguriță de miere de albine. Este o mască foarte eficientă pentru tenurile cu un grad sporit de deshidratare. Masca pe bază de castraveți. Castraveții se taie rondele și se așează pe față astfel încât să acopere toată suprafața pielii, după care se aplică deasupra lor o bucată de pânză sterilă. Tratamentul durează o jumătate de oră, tenul devenind fin și hidratat. Masca pe bază de suc de morcovi și ulei de măsline. Masca se prepară dintr-o lingură de ulei de măsline, obținut prin presare la rece, și o lingură de suc de morcovi. Amestecul omogen se aplică pe față și gât și dă rezultate spectaculoase dacă se va repeta tratamentul de 2-3 ori pe săptămână.

Suplețea pielii feței se poate menține printr-o alimentație corectă și tratamente cosmetice. Vântul asociat cu temperaturile extreme, produc o deshidratare puternică, iar efectele acestor factori externi vor fi vizibile într-un termen foarte scurt: piele aspră la atingere, descuamări, iritații. Pe lângă o serie de creme cosmetice hidratante, puteți încerca și măștile cosmetice preparate din ingrediente naturale, special create pentru un ten deshidratat. Mierea de albine, sucul din fructe și legume proaspete, laptele proaspăt sunt câteva dintre ingredientele de bază din măștile recomandate de specialiști. Mai trebuie să știți că înainte de aplicarea unei măști cosmetice tenul trebuie să fie perfect curat. Masca pe bază de miere de albine și suc de portocale. Într-o lingură de miere de albine se încorporează trei lingurițe de suc de portocale. Se amestecă bine până se obține o pastă omogenă și se aplică pe față și gât. Masca se îndepărtează după aproximativ 15 minute cu ajutorul unui burete înmuiat în apă călduță. Masca pe bază de lapte gras și miere de albine. Laptele gras trebuie lăsat la rece câteva ore pentru a se ridica grăsimea. Cu ajutorul unei linguri se alege toată grăsimea și se amestecă bine cu o linguriță de miere de albine. Este o mască foarte eficientă pentru tenurile cu un grad sporit de deshidratare. Masca pe bază de castraveți. Castraveții se taie rondele și se așează pe față astfel încât să acopere toată suprafața pielii, după care se aplică deasupra lor o bucată de pânză sterilă. Tratamentul durează o jumătate de oră, tenul devenind fin și hidratat. Masca pe bază de suc de morcovi și ulei de măsline. Masca se prepară dintr-o lingură de ulei de măsline, obținut prin presare la rece, și o lingură de suc de morcovi. Amestecul omogen se aplică pe față și gât și dă rezultate spectaculoase dacă se va repeta tratamentul de 2-3 ori pe săptămână.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Articole din aceeaşi secţiune

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6803 secunde