Marijuana poate trata scleroza multiplă

1007
1
Marijuana poate trata scleroza multiplă - e0b5082d419600b2941262cb53c4da03.jpg
Marijuana ar putea avea efecte curative în tratamentul bolnavilor de scleroză multiplă. S-a dovedit că marijuana medicală este benefică pentru bolnavii de cancer și glaucom. Cercetătorii de la Global Neuroscience Initiative Foundation au descoperit că efectele consumului acestei plante pot fi benefice și pentru pacienții care suferă de scleroză multiplă. Bolnavii care consumă marijuana pot scăpa de spasmele musculare care sunt caracteristice sclerozei multiple.
"Trebuie să avem în vedere potențialul terapeutic al marijuanei în tratamentul sclerozei multiple", a declarat doctorul Shaheen Lakhan, directorul executiv al Global Neuroscience Initiative Foundation. "Tratamentul medicinal cu marijuana poate reduce spas-mele musculare și poate îmbunătăți mobilitatea pacienților, dar poate fi și ineficient, sau poate cauza efecte secundare nedorite în tratamentul acestei boli", a adăugat doctorul Shaheen Lakhan.
Scleroza în plăci se manifestă prin dificultăți de mers, tulburări de micțiune, disfuncție sexuală, tremurături ale picioarelor și mâinilor, paralizii, tulburări de vedere și oboseală extremă. Peste două milioane și jumătate de oameni din întreaga lume sunt chinuiți de cumplita boală.

Comentează știrea

popa adriana
1 aprilie 2012
tratament sm

sant interesata de ori ce tratament care mar ajuta

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9442 secunde