Mamele trebuie să știe mai multe despre hepatită

685
Mamele trebuie să știe mai multe despre hepatită - 5dade877f02aa9f72a67d3ebf87f4bdc.jpg
Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România și Fundația Baylor Marea Neagră organizează a doua ediție a evenimentului "Ziua mamei cu hepatită". Acesta se desfășoară, astăzi, între orele 17,30 și 19,30, la Restaurantul Sport din Constanța.
"Tema întrunirii din acest an este recunoașterea simptomelor hepatitei, în condițiile în care statisticile arată că, în medie, aproximativ 4,8% dintre români sunt afectați de virusul hepatitei B și aproximativ 3,25% de virusul hepatitei C", au declarat reprezentanții Fundației Baylor.
Sunt așteptați să participe atât pacienții cu hepatită, dar și constănțenii de toate vârstele, femei și bărbați, tineri și vârstnici care vor să afle mai multe despre această afecțiune. Vor fi prezenți medici de diferite specialități care vor răspunde întrebărilor participanților.
v v v
Constănțenii care vor să se testeze pentru depistarea hepatitei se pot adresa Fundației Baylor Marea Neagră, care are deschise mai multe centre de testare. Infor-mații suplimentare și programări la telefon 0371.312.200.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3791 secunde