Mamă a șase copii, gravidă, a murit după ce și-a pus silicoane

398
Mamă a șase copii, gravidă, a murit după ce și-a pus silicoane - silicoane60290700-1359898759.jpg
Femeia care a intrat în comă după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru mărirea sânilor, la o clinică privată din Iași, a murit la spital, după ce a intrat din nou în stop cardio-respirator, informează realitatea.net. Tânăra a fost adusă inițial în stare critică la Spitalul "Sfântul Spiridon", după ce a fost operată la clinica privată Omini din oraș, medicii acordându-i șanse minime de supraviețuire.


Potrivit medicilor, în noaptea de vineri spre sâmbătă, femeia a intrat de câteva ori în stop cardio-respirator, iar în pofida intervenției medicilor, ea a murit în cursul dimineții de sâmbătă.


Femeia, care era era însărcinată și avea șase copii, a fost supusă joi seară unei intervenții chirurgicale pentru mărirea sânilor, la o clinică privată din Iași, iar după operație a intrat în stop cardio-respirator, fiind necesară resuscitarea acesteia.
Medicii susțin că este posibil ca femeia să nu fi respectat indicațiile post-operatorii, după intervențiile anterioare de mărire a sânilor.


Medicul Popa afirmă că imediat după implant se recomandă evitarea sarcinii, lucru care nu a fost respectat de către pacientă. El mai spunea că primele două intervenții au decurs fără probleme. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.909 secunde