Mai aveți două săptămâni să votați "Oamenii de valoare" ai Constanței!

496

Articole de la același autor

Sunt profesioniști și, prin modul cum își desfășoară activitatea, fac cinste Constanței. În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării orașului, Asociația Clubul Isis organizează Gala "Zece Oameni de Valoare pentru Constanța". Evenimentul se află la a doua ediție, se va desfășura pe 21 martie, iar constănțenii mai au la dispoziție două săptămâni, până pe 15 martie, să-și voteze preferații.

Tot constănțenii au fost cei care au propus candidații, aproximativ 170 (!), la zece categorii: medicină, academic, politică, lumea afacerilor, administrație, contribuție la dezvoltarea societății, cultură și artă, sport, muzică și divertisment, mass-media. Potrivit regulamentului, puteți vota să votați favoritul, zilnic. Mai mult, votul poate fi însoțit de un mesaj prin care explicați de ce respectiva persoană merită să se numere printre cei zece "Oameni de Valoare ai Constanței".

Pentru a avea un cuvânt de spus în selectarea celor care au contribuit, cel mai mult, la dezvoltarea orașului, intrat pe pagina web www.oamenidevaloare.ro și votați-vă preferatul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6709 secunde