Lecții de igienă personală, cu personaje hazlii, în grădinițele constănțene

259
Lecții de igienă personală, cu personaje hazlii, în grădinițele constănțene - activitatideinformare-1430241285.jpg

Articole de la același autor

Început, în 2013, în grădinițele din zona rurală a județului Constanța, proiectul "Aventurile Pompierului Zahăr Ars", un proiect de informare medicală a copiilor, s-a bucurat de un succes neaș-teptat, care a determinat echipa de voluntari Baylor să își dorească să continue proiectul și în anii următori. În 2015, echipa de voluntari Baylor își propune să susțină reprezentații în fața a cel puțin 1.000 de copii din grădinițele din județul Constanța.

Membrii trupei de teatru sunt elevi de liceu care desfășoară activități de voluntariat în cadrul Fundației Baylor Marea Neagră. Piesa de teatru de păpuși are cinci personaje - Pompierul Zahăr Ars, Regina Zurluzi, Dragonul paznic, Doctorul Băndăjescu și fiorosul Dințosul, șeful trupei de microbi - care sunt mânuite de voluntarii Baylor, aceștia fiind și autorii scenariului, care a fost conceput pe înțelesul copiilor, îmbinând elemente distractive cu informații educative.

Grădinițele vor primi, prin intermediul acestui proiect, și o înregistrare video a piesei de teatru de păpuși, pentru a continua promovarea unor deprinderi corecte de igienă personală.

Proiectul se va încheia cu sărbătorirea Zilei Internaționale a spălatului pe mâni, pe 15 octombrie, când vor fi premiate grădinițele ai căror copii au aplicat cel mai bine cele învățate de la Pompier prin folosirea produselor de igienă personală primite după reprezentație (pastă și periuță de dinți, săpun, plasturi etc.).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.46 secunde