Leacuri naturale pentru durerile de dinți

767
Leacuri naturale pentru  durerile de dinți - dureredinti-1336310407.jpg

Articole de la același autor

Durerile dentare apar, de regulă, atunci când nervii dinților sunt iritați sau când gingiile se inflamează. În aceste momente, dinții sunt predis-puși la diverse leziuni care pot pro-voca dureri greu de suportat. Una dintre metodele pe care le puteți aplica pentru a scăpa de durere înainte de a merge la stomatolog este dezinfectarea cavității bucale cu ajutorul unei comprese îmbibate în suc de ceapă sau de usturoi.

De asemenea, uleiul de cuișoare este un analgezic ușor pe care îl puteți aplica în cavitatea dintelui stricat, iar pentru a întări gingiile, este indicată masarea acestora cu ulei cu vitamina E. O altă metodă simplă de a scăpa de durerile dentare este aplicarea pe zona cu probleme a unui prosop încălzit în prealabil sau a unei sticle cu apă caldă. Căldura blochează semnalele de durere emise de corpul uman, similar cu efectele unui calmant.

Totodată, pentru a preveni cariile dentare, infecțiile gingivale sau distrugerea osului din jurul dinților, este necesară o dietă adecvată. Prin urmare, consumul de zahăr trebuie limitat și se recomandă multe legume crude, pâine integrală de grâu și cereale integrale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Ianuarie 2012
Stire din Sănătate : De ce ni se îngălbenesc dinții
Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Cetățenești : De ce sângerează gingiile?
Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Moare de frica stomatologului
Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Stire din Diverse : Când îl ducem la dentist pe cel mic
Pagina a fost generata in 0.4314 secunde