Mai multe ştiri online:

La ce metode puteți recurge pentru a părea mai tineri

Ştire online publicată Vineri, 06 Iulie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Cu toții vrem să arătăm mai tineri și mai frumoși, iar pentru ca acest lucru să se transforme în realitate, puteți apela la câteva variante. În primul rând, puteți apela la peelingurile chimice sau la biorevitalizarea cutanată. Cea din urmă este o procedură dedicată prevenției și tratamentului ridurilor fine. Totodată, procedura crește tonusul cutanat, redând strălucirea și hidratarea pielii. Pentru această opțiune se folosesc aminoacizi și acid hialuronic. Apoi, există injectarea cu acid hialuronic. Potrivit specialiștilor Centrului Medical „Pozimed”, acidul hialuronic este o polizaharidă naturală, prezentă în țesutul uman, care se degradează odată cu trecerea timpului, având ca efect pierderea elasticității și a vitalității cutanate. 


„Acesta poate fi folosit pentru riduri medii și profunde, conturare și augmentare buze, corecții volumetrice”, au precizat medicii. Ei au adăugat că în afara acestor soluții, se mai poate opta și pentru injectarea toxinei botulinice. 


„Prin injectarea acestei substanțe se blochează, în mod reversibil, impulsurile nervoase de la nivelul musculaturii faciale. Toxina este utilizată frecvent pentru etajul superior al feței, respectiv ridurile de la nivelul frunții, de la colțul ochilor, respectiv laba gâștii. De asemenea, poate fi folosită toxină botulinică pentru tratamentul hiperhidrozei (transpirația excesivă)”, au mai spus ei. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7119 secunde