Janet Jackson, dezvăluiri despre boala cu care se luptă: "Este înfricoșătoare. Din fericire, mi-am făcut drum prin ea"

499
Janet Jackson, dezvăluiri despre boala cu care se luptă:

Articole recomandate

Cântăreața americană Janet Jackson a dezvăluit într-un editorial scris pentru revista Essence că s-a luptat multă vreme cu depresia, pe care a legat-o de complexul de inferioritate de care a suferit în copilărie, de sexism și rasism, scrie News.ro.


Artista în vârstă de 52 de ani a spus că starea ei s-a îmbunătățit după ce a născut anul trecut, potrivit AFP.

Pentru ea, perioada de după ce a împlinit vârsta de 30 de ani a fost dificilă. "Lupta a fost intensă. Aș putea să analizez sursa depresiei mele veșnic. Nivelul scăzut al stimei de sine ar putea avea rădăcini în sentimentele de inferioritate încercate în copilărie. Aș putea-o lega de faptul că nu am reușit să mă ridic la standarde imposibil de înalte și, desigur, întotdeauna există și problemele din societate - rasismul și sexismul", a scris ea.

Jackson a continuat: "Puneți totul cap la cap și depresia este o boală persistentă și înfricoșătoare. Din fericire, mi-am făcut drum prin ea".

Sora mai tânără a lui Michael Jackson, care s-a luptat la rândul lui cu depresia și anxietatea, a revenit în atenția publicului în 2015, când a lansat albumul "Unbreakable", al 11-lea material de studio al ei. Turneul de promovare a acestuia a fost suspendat brusc, iar în 2017, a dat naștere primului ei fiu, Eissa.

Janet Jackson va fi cap de afiș al unui festival afiliat publicației Essence, luna viitoare, în New Orleans.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9283 secunde