Jandarmii constănțeni donează sânge pentru semenii lor

129
Jandarmii constănțeni donează sânge  pentru semenii lor - jandarmii-1434123945.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, organizează o acțiune al cărei obiectiv este refacerea rezervelor de sânge, atât de necesar salvării de vieți omenești, în condițiile în care, în ultima perioadă de timp, numărul donatorilor a scăzut.

În baza parteneriatului dintre Jandarmeria Constanța și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, peste 30 de jandarmi au ales să dedice o zi din viața lor pentru a dona sânge, duminică 14 iunie, la sediul instituției amintite anterior, în scopul completării rezervelor, sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente. Comandanții celor două structuri de ordine publică din județ vor fi primii care vor dona sânge.

Această acțiune este prilejuită de Ziua Internațională a Donatorilor de Sânge, care se aniversează în fiecare an, în data de 14 iunie.

Și în anii precedenți, sute de jandarmi au fost implicați în astfel de acțiuni umanitare, astfel încât, la nivelul instituției, s-a creat o tradiție în ceea ce privește acest demers.

Jandarmii constănțeni lansează un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat acestor acțiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate, la vreme de grea încercare, de suferință și de nevoie.

"Prin astfel de acțiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănțenilor și fidelizarea celor care au mai donat. Este, în fond, un gest firesc, de normalitate", susțin reprezentanții Jandarmeriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9477 secunde