Infertilitate în cuplu? Nu uitați de spermogramă!

111
Infertilitate în cuplu? Nu uitați de spermogramă! - infertilitateincuplu-1555232312.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă nu ați reușit să aveți, încă, un copil, nu disperați! Infertilitatea este o problemă care se poate rezolva, uneori, deci fiți opțimiști și la un moment dat vă veți putea strânge în brațe puiul mult dorit. Pornind de la problemele tot mai frecvente legate de infertilitate, atât masculină, cât și feminină, echipa departamentului FIV din cadrul Spitalului de Obstetrică și Ginecologie "Euromaterna" vă poate ajuta să aflați care sunt cauzele infertilității cu care vă confruntați și mai ales cum puteți rezolva această problemă care afectează din ce în ce mai multe cupluri.


"Problemele legate de calitatea spermei sunt unele din cele mai frecvente cauze de infertilitate masculină, existând numeroși factori care afectează calitatea spermei, dintre care, cei mai importanți sunt: vârsta, mediul în care acesta își desfășoară activitatea (căldură excesivă, substanțe chimice etc.). Diagnosticarea infertilității masculine reprezintă primul pas din demersul cuplului care își dorește copii și nu reușește să conceapă. După confirmarea suspiciunii de infertilitate masculină și identificarea cauzelor determinante, medicul specializat în tratamentul infertilității și tehnici de reproducere umană asistată vă recomandă tratamentul adecvat pentru a remedia sau măcar a ameliora problema cu care se confruntă cuplul, putând fi astfel, efectuate ulterior, proceduri de înseminare intrauterină sau fertilizare in vitro", au explicat specialiștii constănțeni.
Ca urmare, "Euromaterna" vine în ajutorul pacienților cu o gamă largă de analize ce determină infertilitatea masculină, cuprinse într-una singură și anume spermograma. 


Această procedură evaluează calitatea și cantitatea materialului seminal, determinând aspecte legate de vâscozitate, timp de fluidificare pH, volum, prezența/absența aglutinării, concentrație ințială/per ejaculat
motilitate, prezența/absența leucocitelor, prezența/absența celulelor germinale și a celulelor rotunde, diagnostic. 
Rezultatul spermogramei se eliberează în două ore de la recoltare și este lucrat de personal medical specializat în andrologie și tehnici de fertilizare in vitro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3784 secunde