Începe un nou curs gratuit pentru infirmiere

532

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să învețe meseria de infirmier au șansa de a face gratuit cursul, în cadrul unui program derulat de Crucea Roșie.

Pregătirea se desfășoară până în luna august 2015, cursurile fiind finanțate printr-un proiect cu fonduri europene. Obiectivul proiectului îl reprezintă creșterea nivelului de calificare pentru 2.520 de angajați necalificați și/sau cu un nivel scăzut de calificare din domeniul medico-social, contribuind la facilitarea sau îmbunătățirea accesului și participării la programe de formare profesională continuă. Se pot înscrie angajați din sistemul medical sau de asistență socială, cu vârste între 18 și 64 de ani, care nu sunt calificați sau au un nivel scăzut de calificare.

"Există două niveluri de calificare, pentru îngrijitor de copii, babysitter, îngrijitor de bătrâni, brancardier și pentru infirmieră, îngrijitoare de bolnavi la domiciliu, mediator sanitar, operator introducere, validare și prelucrare date. Prin participarea cursanților se vizează îmbunătățirea nivelului de calificare a forței de muncă, dezvoltarea competențelor profesionale, creșterea oportunităților de accesare a altor posturi și de avansare în cadrul pieței muncii, asigurarea stabilității postului, precum și creșterea accesului la metode alternative moderne de formare continuă, conținuturi și metode adecvate specificului grupului țintă și priorităților actuale în domeniul medico-social", explică coordonatorul Crucea Roșie Constanța, Carmen Lungu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.316 secunde