€ 4.7619
£ 5.507
$ 4.2322

Mai multe ştiri online:

Încă două persoane ucise de gripă! Bilanțul, în continuă creștere

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 109, a informat azi Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică.

Ultimele două persoane decedate din această cauză sunt o femeie de 81 de ani, din București, și un bărbat de 79 de ani din județul Olt, confirmați cu virus gripal de tip A.

Conform sursei citate, niciunul din cei doi nu fusese vaccinat antigripal. Doar femeia avea condiții medicale preexistente, bărbatul neavând alte afecțiuni cunoscute. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2801 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1363 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1027 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7119 secunde