Mai multe ştiri online:

Încă două decese provocate de gripă. Numărul morților a ajuns la 95

Ştire online publicată Vineri, 08 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Medicii au confirmat încă două decese provocate de gripă, la pacienți din județele Prahova și Constanța. Numărul total al deceselor a ajuns la 95.

Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunțat, vineri dimineață, că s-au confirmat încă două decese provocate de gripă.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 61 de ani din județul Prahova și o femeie de 74 de ani din județul Constanța.

Ambii pacienți veau virus gripal tip A și erau cunocuți cu afecțiuni medicale anterioare. Medicii au stabilit că bărbatul era nevaccinat antigrial, dar în cazul femei nu s-a putut stabili deocamdată aces lucru.

Ambii pacienți au murit în cursul zilei de miercuri.

Numărul total al deceselor provocate de gripă a ajuns la 95.

Miercuri, CNSCBT a anunțat că, în ultima săptămână, s-au înregistrat peste 3.300 de cazuri de gripă cinică, epidemia extinzându-se în întreaga țară.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8726 secunde