În week-end, CONSTANȚA PEDALEAZĂ! Alătură-te și tu copiilor!

145
1
În week-end, CONSTANȚA PEDALEAZĂ! Alătură-te și tu copiilor! - isiscrosoraseltabacarie1-1369824806.jpg
Respectând tradiția, în primele zile din iunie, echipa Spitalului Privat Isis organizează o serie de evenimente pentru a marca Ziua Copilului, în Parcul Tăbăcărie, la care pot participa toți membrii familiei.

Sâmbătă, în prima zi, în Orășelul Isis din Parcul Tăbăcărie poți să-ți înscrii copilul la concursul de creație sau la slalomul printre jaloane cu bicicleta, trotineta sau rolele. Mămicile și chiar și tăticii pot participa alături de copilași la o paradă a modei, ba chiar și gravidele pot fi un model de invidiat! Întreaga familie poate participa cu mic, cu mare, la atelierul de creație și poate spune "prezent" la cursul de educație rutieră.

Totodată, va fi organizat un spectacol de teatru cu păpuși dar și un concurs de dans pentru micuți.

La evenimente vor fi prezenți și militarii americani de la Baza Militară "Mihail Kogălniceanu" care au pregătit surprize pentru copilași.

Duminică, 2 iunie, în schimb, CONSTANȚA PEDELEAZĂ. Indiferent de vârstă sau de profesie, ia starul într-o competiție în care miza este un plus de mișcare pentru viață! Constănțenii sunt așteptați în Parcul Tăbăcărie, pentru un pic de mișcare, multă veselie și premii frumoase.

Ziua se va încheia cu o campanie de ecologizare.

Participanții la evenimente se pot înscrie la tombola Isis și au șansa să câștige un week-end la Moeciu (cazare). 

Comentează știrea

eu
31 mai 2013
date incomplete

la ce ora incep toate aceste manifestari? ca nu scrie in material,....

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Sport : Pe locuri, fiți gata, start!
Pagina a fost generata in 1.7753 secunde