Ministerul Sănătății a impus:

În Spitalul Județean vor rămâne două secții de Ginecologie

491
În Spitalul Județean vor rămâne două secții de Ginecologie - 145531305cd5dbeef9921cace9ba05ce.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Spitalului Județean Constanța a oscilat, luni întregi, între a solicita sau nu avizul Ministerului Sănătății pentru o nouă structură a Spitalului Județean. În cele din urmă, și după intervenția Instituției Prefectului, a fost transmisă o adresă către autoritatea centrală.
Cum era de așteptat, reprezentanții ministerului nu au fost de acord cu toate modificările făcute. Astfel că, pentru a obține avizul, vor fi făcute alte modificări în organizarea spitalului.
"Singurele obiecții ale Ministerului Sănătății au fost vizavi de numărul de paturi din Secția de Cardiologie și de faptul că trebuie să fie două secții de obstetrică-ginecologie. Drept pentru care, numărul de pa-turi de la Cardiologie va fi suplimentat cu zece paturi și așteptăm recomandarea Facultății de Medicină privind ocuparea funcției de șef pentru Secția de Obstetrică-Ginecologie II", a afirmat dr. Dan Căpățână, managerul SCJU Constanța.
Concursurile pentru ocuparea funcțiilor de medici-șefi, pentru toate secțiile spitalului, vor fi organizate, cel mai probabil, în luna ianuarie 2011.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7022 secunde