În ce condiții se pot interna constănțenii

215
În ce condiții  se pot interna constănțenii - inceconditiisepotinterna-1396187793.jpg

Articole de la același autor

Potrivit noului pachet de servicii medicale de bază, internarea în spital se  va realiza după noi criterii, în funcție de afecțiuni și tipul de investigații necesare fiecărui pacient. 
Astfel, pacienții se pot spitaliza o zi, dacă au o stare generală bună, nu prezintă co-morbidități cronice necontrolate, au vârsta între 6 luni și 70 ani, precum și riscuri de transport la domiciliu post-intervenție. 
În cadrul acestui tip de internări, se permite efectuarea intervențiilor chirurgicale și a procedurilor diag-nostice sau terapeutice invazive sau semi-invazive programate în regim de internare de maximum 12-24 de ore și care necesită obligatoriu servicii de suport, de exemplu, cele de tip anestezie regională sau generală. 
Pentru spitalizarea continuă, peste 24 de ore, în pachetul de bază vor fi asigurate acele afecțiuni pentru care prin serviciile pre-spitalicești existente nu se pot rezolva cazurile: boli de tiroidă, zona zoster, hepatită, tumori maligne de piele, malnutriție, colecistite sau anemie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Martie 2014
Stire din Sănătate : Începe săptămâna pacienților
Pagina a fost generata in 0.5579 secunde