În Castelu, sâmbătă, se împart zâmbete printre copii

418
Cadrele medicale de la Centrul Medical Isis, voluntarii de la Clubul Isis și cei de la Asociația United Hands România și-au propus ca sâmbătă, 18 decembrie, să împartă zâmbete în comuna Castelu. Acțiunea, în cadrul căreia urmează să fie dăruite dulciuri, hăinuțe, dar și alte lucrușoare utile, la aproape 300 de micuți din localitate, face parte din campania "Donator de zâmbete".
Mai mult, copilașii bolnavi vor fi consultați de dr. Teodora Bucur, medic pediatru - neonatolog și vor primi, gratuit, medicamentele de care au nevoie pentru a se însănătoși. De asemenea, dr. Vlad Tica, medic obstetrician - ginecolog, va fi prezent pentru a le oferi sfaturi localnicilor cu privire la planning-ul familial și metodele de contracepție.
Constănțenii care doresc să dea o mână de ajutor sunt așteptați la sediul Centrului Medical Isis, de pe str. Mircea cel Bătrân, pentru a depune lucrușoarele pe care vor să le doneze. "Există, printre noi, copii care nu au parte de povești, nu au parte de jucării, nu au o hăinuță sau încălțări pentru a ieși la joacă. Sunt copii abandonați sau proveniți din familii sărace, pentru care și o simplă carte de colorat, o păpușă de cârpă poate fi un vis…", este mesajul transmis de voluntarii Clubului Isis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Decembrie 2010
Stire din Sănătate : Sănătate pe pâine la masa de Crăciun
Pagina a fost generata in 1.5041 secunde