Important! Care sunt condițiile pentru obținerea bursei de rezidențiat

176
1
Important! Care sunt condițiile pentru obținerea bursei de rezidențiat - rezidentiat1327083491-1392915059.jpg

Articole de la același autor

Medicii și farmaciștii rezidenți care vor beneficia anul acesta de bursă de rezidențiat de 670 lei pe lună, stabilitată printr-un act normativ intrat în vigoare în 2013, vor trebui să îndeplinească anumite condiții, se precizeaza într-un ordin al ministrului Sănătății, care se aplica de miercuri.


Potrivit ordinului ministrului sanatatii, vor beneficia de bursa de rezidentiat medicii rezidenti, medicii dentisti rezidenti si farmacistii rezidenti aflati in una din urmatoarele situatii:


- rezidentii pe locuri care au incheiat contract individual de munca pe durata determinata cu unitatea sanitara
- rezidentii pe post care au incheiat contract individual de munca pe perioada nedeterminata cu unitatea sanitara 
- rezidentii care isi reiau activitatea ca urmare a incetarii situatiilor de suspendare a contractului individual de munca.


În plus, vor primi bursa si medicii rezidenti, medicii dentisti rezidenti si farmacistii rezidenti care efectueaza programul de pregatire in a doua specialitate si care sunt incadrati in baza unui contract individual de munca in functia de medic rezident, medic dentist rezident sau farmacist rezident.


Comentează știrea

hahahaha
21 februarie 2014
si ce fac cu 670lei/luna?

si salahorii sunt platiti mai bine! si cu casa cum o rezolva? pe urma va plingeti ca va apleaca specialistii (in special in domeniul sanatatii)................................................ Da RADET-ul cine-l plateste? La banii astia nu pot achita nici macar factura de caldura pe o luna...daca tin caloriferul deschis non-stop, cum cer aia!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7974 secunde