Idee de cadou "sănătos" pentru Crăciun

593
Idee de cadou
Fumatul este un obicei extrem de nociv pentru sănătate la care cei mai mulți nu pot renunța cu atâta ușurință. Dacă doriți să faceți o surpriză de sărbători fumătorilor din familia dumneavoastră sau din cercul de prieteni, puteți să le oferiți, de sărbători, un cadou mai puțin obișnuit dar pe cât de util, pe atât de sănătos.

Este vorba de țigara electronică ce emite un abur și conține o cantitate destul de redusă de nicotină, fără a avea substanțe cancerigene. Pe lângă faptul că elimină fumatul pasiv și nu pune în pericol sănătatea utilizatorului sau a celor din jur, țigara electronică poate fi utilizată în locurile unde fumatul este interzis, cum ar fi în taxi, avion, restaurant sau magazine. În plus, mirosul neplăcut de tutun din locuință va dispărea.

Țigara este pe bază de acumulator și încearcă să imite cât mai bine o țigară adevărată, emite abur de apă în loc de fum, iar un led se aprinde la capătul produsului pentru a imita jarul.

Cu toate acestea, Organizația Mondială a Sănătății consideră că nu poate cataloga oficial țigara electronică drept o alternativă sănătoasă la fumat deoarece efectele acesteia nu sunt suficient de documentate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Decembrie 2011
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri  pentru Crăciun
Joi, 22 Decembrie 2011
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului  supărat
Pagina a fost generata in 0.2291 secunde