€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Iată de ce se așteaptă cu orele la Urgența Spitalului Județean Constanța!

Ştire online publicată Miercuri, 05 Octombrie 2011. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
Constănțenii au reclamat, în repetate rânduri, faptul că sunt nevoiți să aștepte ore bune pentru a fi consultați de un medic, atunci când se prezintă la Urgența Spitalului Județean Constanța. Dr. Dan Căpățână, managerul unității, a subliniat că principalul motiv pentru care se ajunge la așteptări chiar și de opt ore este lipsa medicilor specialiști. „Urgența are nevoie de 25 de medici, dar funcționează cu 12. Ceea ce înseamnă că în loc de patru sau cinci medici pe tură, cât ar avea nevoie, sunt doar doi medici. În aceste condiții, dacă este un accident, iar unii bolnavi vin cu dureri de burtă, este posibil să aștepte și până la opt ore”, a afirmat medicul.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7157 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3911 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7454 secunde