Iarna vine cu urgențe la Spitalul Județean Constanța

213
1
Iarna vine cu urgențe la Spitalul Județean Constanța - urgentespital-1451897274.jpg
Excesele alimentare și nu gerul de afară i-au determinat pe constănțeni să se prezinte la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.


"În această perioadă, la urgențe au ajuns pacienți cu probleme digestive, cardiace sau pacienți cu boli cronice care s-au decompensat", declară dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean. 


Din fericire, temperaturile negative nu au făcut încă victime printre constănțeni. "Nu avem niciun pacient cu degerături deocamdată, colegii mei centralizează informații în acest sens", precizează dr. Bogdan Câmpineanu, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.


De asemenea, la spital s-au prezentat cazuri de fracturi, însă ca în orice altă perioadă a anului. "Nu există cazuri deosebite de fracturi, majoritatea sunt provocate de accidente, nu de condițiile meteo actuale. Suntem pregătiți pentru orice caz care ar putea apărea în cursul zilei de astăzi", declară dr. Alexandru Șerban, medic ortoped la Spitalul Județean Constanța.


Chiar și așa, gerul este mai aspru pentru oamenii străzii, care se confruntă zi și noapte temperaturile negative. Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Constanța, la acest moment "un număr de șapte persoane sunt adăpostite la centrul special amenajat situat pe strada Soveja, aici oferindu-li-se ceai cald și hrană".



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5785 secunde