€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Greșeala facută zilnic ce poate duce la cancer de colon

Ştire online publicată Vineri, 06 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Cancerul la colon este o boală care se declanșează de la o dietă deficitară, dar și ca urmare a consumului excesiv de carne roșie sau alimentele procesate, mai ales dacă rareori se întâmplă să incluzi în regimul tău zilnic fibre.


Cu toate acestea, nenumărate studii au ajuns la concluzia că există un alt factor ce joacă un rol important în dezvoltarea cancerului de colon.  Este vorba despre o bacterie care accelerează dezvoltarea bolii în corp și care se găsește la vaci.


Este vorba despre Streptococcus gallolyticus gallolyticus (SGG) care se localizează, de obicei, în tumorile de pe colon. Oamenii de știință au realizat studii pe șoareci cărora le-au fost administrate aceste bacterii, pentru a observa evoluția bolii. S-a constatat că microbul administrat a făcut ca volumul tumorii să crească de două ori mai mult decât în mod normal.


Cercetătorii au mai descoperit și că celulele cancerului de colon la oameni s-au înmulțit mult mai rapid din cauza bacteriei SGG.  74% dintre cei care au fost diagnosticați cu acest tip de cancer prezentau tumori ce aveau în compozițe microbul, scrie divahair.ro. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7169 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3912 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8515 secunde