Fundația Baylor Marea Neagră a participat la cea de-a V-a ediție a Conferinței Anuale de Sănătate Globală

113
Fundația Baylor Marea Neagră a participat la cea de-a V-a ediție a Conferinței Anuale de Sănătate Globală - baylor-1490604032.jpg

Articole recomandate

Evenimentul a avut loc în perioada 23-25 martie 2017 în Houston, Statele Unite ale Americii, și a fost organizat de Texas Children’s Global Health, Baylor College of Medicine Global Initiatives, Rice Business și de Houston Global Health Collaborative.


În cadrul conferinței au fost prezentate povești inspiraționale despre eforturile făcute pentru a întări starea de sănătate a celor mai vulnerabile comunități din întreaga lume. De asemenea, participanții au aflat rezultatele extraordinare ale unor cercetări, au învățat noi metode de promovare a sănătății și de prevenire a bolilor în Houston și în toată lumea.


Ana-Maria Schweitzer, directorul executiv al Fundației Baylor Marea Neagră a susținut în cadrul conferinței o prezentare despre parteneriatul dintre ONG-uri și Guvern. Alături de reprezentanta Fundației Baylor a discutat despre acest subiect, într-o sesiune moderată de Michael Mizwa, și dr. James A. Thomas.


De asemenea, directorul executiv al Fundației Baylor Marea Neagră a moderat sesiunile privitoare la direcții globale viitoare în sănătatea a copiilor și a adolescenților.


"Este o mare responsabilitate să reprezint Fundația Baylor Marea Neagră și România la acest eveniment extrem de important pentru sănătatea globală. Partenerii noștri americani, dar și participanții din alte țări, au avut ocazia să afle care este relația ONG-urilor, în România, cu autoritățile publice în general și cu Guvernul în special. Este foarte important să facem schimb de experiențe și de informații, să găsim soluții la problemele pe care le întâmpinăm cu ajutorul celor care au trecut deja prin aceste experiențe profesionale. Sănătatea globală, cu accent pe grupurile defavorizate, este un subiect extrem de important iar noi, la Baylor, facem toate eforturile pentru a ne alinia, în activitatea pe care o desfășurăm cu pacienții cu HIV și hepatite virale, direcțiilor și acțiunilor de la nivel mondial", a declarat Ana-Maria Schweitzer, directorul executiv al Fundației Baylor Marea Neagră.


Conferința Anuală de Sănătate Globală este o întâlnire a profesioniștilor din diverse domenii care activează cu pasiune pentru inovație și progres în sănătatea globală.


Houston Global Health Collaborative a fost înființată ca o recunoștere a serviciilor impresionante, a cercetării științifice și a oportunităților educaționale în cadrul Centrului Medical Texas, instituțiilor membre și în statul Texas. 


Aceste eforturi sunt făcute cunoscute lumii pentru a crea posibilități pentru noi acțiuni și pentru a crea legături între cei interesați sau care activează în domeniul cercetării sănătății globale, al serviciilor sau al educației. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3446 secunde